Trendy světové ekonomiky do roku 2010.
Úryvky zo "Správy o dlhodobom vývoji svetovej ekonomiky", ktorú vypracovalo Fórum OECD. Hodnotenie vyhliadok hlavných ekonomických oblastí sveta: svet, Európa, severná Amerika, ázijsko-tichomorský región (ATR), Latinská Amerika, Afrika.