OECD a východní Evropa. Fond na pomoc reformám.
Členskými štátmi OECD je 24 najvyspelejších krajín sveta. Ciele OECD. Vrcholný orgán OECD je Rada, ktorú tvorí 1 zástupca za každú krajinu. Financovanie OECD. Projekty na pomoc reformám krajín strednej a východnej Európy, ktoré prechádzajú na trhové hospodárstvo.