Počítačová kriminalita podľa práva platného v Slovenskej republike. - Drgonec, Ján
Páchanie trestnej činnosti v oblasti počítačov. Počítačová kriminalita v SR. Novelizácia Trestného zákona po r. 1989. Počítačové programy ako predmet ochrany autorského práva. Právna podstata počítačových sietí. Smernica pre národných zákonodarcov, jednotná trestná politika na úseku počítačovej kriminality, osem foriem činností založených na zneužití počítača.