Kartelové dohody a subjekty týchto dohôd. - Černejová, A.
Analýza pojmov kartel, kartelová dohoda. Problematika dcérskych a materských spoločností, obchodných zástupcov a zastúpených, franchisorov a nadobúdateľov franchisingu ako subjektov kartelovej dohody.