<Die> Militärökonomie. - Kiessling, G.
Úzke prepojenie ekonomiky a vojenstva, najmä po národných vojnách v 19. stor. spojených s totálnou mobilizáciou vojenských zdrojov. Finančný rozpočet štátu a znovuvyzbrojenie západného Nemecka po II. svetovej vojne. Význam O. Hahna pri rozvoji vedeckého skúmania ekonomiky vojenstva. Ekonomika a teória "zastrašovania" v konflikte Východ-Západ. Spojenie ekonomických a vojenských požiadaviek v diele O. Hahna.