K problematice odstátnění sociální péče. - Filáčková, J.
Nárast počtu neštátnych zariadení v ČR, ktoré sa angažujú v poskytovaní rôznych foriem sociálnej starostlivosti. Neštátne subjekty a ich činnosť. Uznesenie vlády ČR č. 131/1991 a jeho význam pre ovplyvňovanie záujmu o poskytovanie sociálnych služieb neštátnymi subjektami. Pravidlá pre poskytovanie dotácií zo štátneho rozpočtu.