K transformaci sociálního systému v České republice. - Dostal, J.
Súčasný sociálny systém v ČR a jeho požiadavky. Tri piliere sociálneho systému: sociálne poistenie, štátna sociálna podpora, sociálna pomoc. Nedostatky terajšieho sociálneho systému. Ekonomické determinácie systému. Základné trendy transformácie a predstava o novom modeli.