<Le> systeme francais de retraite. - Cramaix, J.
Rozličné systémy starobného poistenia vo Francúzsku. Mzdové režimy súkromného sektora. Základné doplnkové a povinné režimy. Nemzdové systémy starobného poistenia. Špeciálne mzdové režimy. Kompenzácie medzi režimami. Štátne subvencie. Úsilia rozličných príspevkových základných režimov. Finančné projekty režimov od 1990 do 2010. Finančné potreby. (Questions de Sécurité sociale 1992, č.1.).