Nová úprava pojistného na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti. - Přib, Jan
Zmeny právnych úprav v ČR v r. 1993, týkajúce sa osôb, ktoré sú samostatne zárobkovo činné. Platenie poistného a účasť na nemocenskom poistení. Podmienky nároku na dávky nemocenského poistenia. Zmeny týkajúce sa ostatných poplatníkov poistného.