Vysokoškolský život v meniacom sa Slovensku. - Kolesárová, A.
Stav a hodnotenie systému prijímania študentov na vysokoškolské štúdium v SR. Stav a hodnotenie niektorých stránok vysokoškolskej prípravy. Hodnotenie úrovne práce s ľuďmi na fakultách.