Ochrana biodiverzity na Slovensku. - Baláž, D.
Odporúčania zo seminára na tému ochrany biodiverzity na Slovensku. Závery pre oblasť vedy, výskumu a výchovy. Legislatívne zabezpečenie ochrany biodiverzity. Organizačné a finančné zabezpečenie štátnej ochrany prírody. Oblasť medzinárodnej spolupráce. Ekologická stabilita krajiny.