Recirkulácia a premena odpadu na energiu v USA. Spoločne to ide lepšie.
Výsledky prieskumu v USA o recirkulácii materiálov a znovuzískavaní energie z odpadu. Prevádzka tovární na premenu odpadu na energiu v USA. Metódy amerických obcí využívané na efektívne spracovanie svojho tuhého komunálneho odpadu.