Český elektrotechnický průmysl. - Pelikán, V.
Český elektrotechnický priemysel v procese ekonomických reforiem od r. 1990. Zmena vlastníckych vzťahov v rámci privatizácie podnikov. Konverzia výrobných programov, zmeny štruktúry výroby v podnikoch elektrotechniky. Pôsobenie privatizácie a likvidácie v elektrotechnickom priemysle. Perspektívy českej elektroniky. Prepočty "spotreby elektroniky" na obyvateľa vo vyspelých krajinách západnej Európy. Analýza elektrotechnického priemyslu v ČR.