Jak mají vypadat obaly. - Kubeš, J.
Balenie a systémové triedenie obalov na spotrebiteľské, skupinové a prepravné. Členenie podľa hlavnej funkcie balenia, podľa druhu výrobkov. Kroky, ktoré sú potrebné pre vývoj nového obalu. Navrhovanie obalov.