Drobné podnikaní v Japonsku.
Legislatívne a inštitucionálne zabezpečenie podpory drobného podnikania v Japonsku. Percentuálne zastúpenie a podiel pracovných síl v rôznych sektoroch ekonomiky Japonska. Rôzne formy podpory drobných podnikov, sprístupnenie výsledkov výskumu financovaného štátom, podpora spoločného výskumu uskutočňovaného drobnými podnikmi. Finančná pomoc drobným podnikom.