Má pochopenie, ale nemá peniaze. Z besedy ministra financií Júliusa Tótha s podnikateľmi.
Z diskusie ministra s členmi Generálnej rady Združenia podnikateľov Slovenska v Skalici 3.7.1993. Rozpočtové opatrenia vlády po dohode s MMF (zníženie výdavkov o cca 4 mld Sk, zvýšenie príjmov o 3-3,5 mld Sk). Dane a podnikatelia. Oddlžovanie podnikov z prostriedkov FNM. Podpora domácim výrobcom zavedením dovoznej prirážky. Platobná neschopnosť a úloha bánk.