Pomoc drobnému podnikání.
Drobné a stredné podniky v Južnej Kórei. Zvláštna ochrana podnikov a pomoc štátu. Mnohotvárne formy pomoci v oblasti modernizácie a automatizácie, riešení zložitých technologických problémov, štandardizácie, riadení akosti a i. Finančná podpora a daňové úľavy. Participovanie na vývoznej činnosti štátu. Podpora exportnej činnosti. Kapitálové investície drobných a stredných podnikov v zahraničí.