Rysy dobrého strategického plánu.
Štyri etapy prípravy strategického plánu. Analýza trhu ako súčasť plánovacieho procesu. Rozpracovanie strategických cieľov do konkrétnych plánov činnosti a vypracovanie systému kontroly. Vypracovanie akčného plánu.