Mergers et Acquisitions in Deutschland. - Zimmerer, C.
Počiatky profesionálneho sprostredkovania fúzií a nákupov podnikov v Nemecku. Motívy firiem, ktoré sú na predaj, resp. pripravené k fúzii. Úloha sprostredkovateľa pri kontaktoch s predajcom a kupcom. Miesto úradu pre správu majetku a konkurencia jednotlivých firiem v oblasti poradenstva predajov a fúzií.