Účetnictví v počítači. - Šach, J.
Vedenie účtovníctva na počítači v súvislosti so zavádzaním novej daňovej sústavy, ktorú sprevádzajú na účtovnú evidenciu. Zaobstaranie kvalitného účtovného programu. Repertoár tlačových výstupov a ich tvaru. Nákup nového programového vybavenia je jednou z podstatných požiadaviek i záruky vývoja programu podľa meniacich sa zákonov a predpisov. Zhoda medzi záujmom používateľov i výrobcov programov.