Zoznam audítorov. Fyzické a právnické osoby k 30.6.1993.
Zoznam audítorov, ktorí znovu získali dekrét, resp. licenciu na výkon auditorskej činnosti (par. 7 zákona č. 73/1992 o audítoroch a Slovenskej komore audítorov).