<Das> Betriebsergebnis der Banken - ein aussagefähiger Erfolgsindikator? - Krumnow, J.
Transparentnosť vykazovania vlastných obchodných výsledkov banky. Započítanie prevencie rizika do hospodárskych výsledkov. Vymedzenie čistého fondu pre prevenciu rizika. Spôsoby kompenzácie rizika a jeho zdroje. Tiché rezervy banky. Kolísanie hospodárskych výsledkov. Položky fondov prevencie. Postupy pri medziuzávierkach. Položky iných výdajov a výnosov.