Ocenění startovních podmínek zprivatizovaných podniků ve zpracovatelském průmyslu ČR. 1. - Hanzlová, D.
Rozsah technickej zastaralosti výrobných kapacít. Technologická vyspelosť ekonomiky ako kritérium jej exportnej schopnosti. Finančné faktory ovplyvňujúce inovačnú aktivitu a investičné správanie podnikov prostredníctvom dostupnosti interných a externých zdrojov. Vnútorné zdroje financovania, daňové zaťaženia a odpisová politika.