Štíhla výroba. Nové myšlienkové pochody v podnikoch.
Štíhla výroba ako označenie nového spôsobu myslenia a konania v procese výroby, ktorý sa rozšíril v Japonsku. Charakteristické znaky "štíhlych podnikov". Hlavné znaky skupinovej práce: celistvosť, mnohorakosť požiadaviek, možnosti sociálnych interakcií, autonómia, možnosti vzdelávania a rozvoja. Aplikácia prvkov štíhlej výroby v Európe.