Aby nám něco neuteklo. Před II. mezinárodní konferencí Jakost '93 Ostrava. - Jirásek, J.
Konkurenčný boj v oblasti riadenia akosti medzi japonskými, americkými a európskymi podnikmi. Certifikáty tovaru pre ES. Tri okruhy premien koncepcie "totálnej" akosti. Úloha vrcholového vedenia pri celej stratégii akosti. Skúsenosti z riadenia akosti v Japonsku a USA.