Nově v jakosti. Názorové směry (školy) řízení jakosti. - Valenta, B.
Informácia o obsahu prednášok na seminári Quality Trends III. konaného vo februári 1993 v Prahe. Najaktuálnejšie systémy riadenia akosti v zahraničí. Metódy v oblasti riadenia akosti TQM (Total Quality Management) resp. TQC (Total Quality Control). Informácie o nových metódach QFD (Quality Function Deployment), RDM (Robust Design Methods), DOE (Design of Experiments), FMEA (Failure Mode and Effects Analysis), FTA (Fault Tree Analysis) a metóde benchmarking.