Sociální pracovnice v Berlíně. - Lálová, J.
Systém vzdelávania sociálnych pracovníkov rodinných poradní v SRN. Práca so zákazníkom v rodinnej poradni. Materiálne vybavenie poradní a ich personálne obsadenie.