Business services - výzva a príležitosť. Podnikateľské služby zabezpečujúce výmenu informácií na podporu výrobných procesov. - Michalová, Valéria
V r. 1993 sa zamestnanosť v sektore služieb na Slovensku približovala k 50 perc., úbytok zamestnanosti v priemysle, stavebníctve a poľnohospodárstve, percentuálny podiel zamestnanosti v sektoroch a ich porovnanie s vyspelými krajinami (1989-1992, 1984-1991). Rozvoj podnikateľských služieb zdrojom rozvoja inovácie, logistiky, nových technológií a trhových vzťahov. Ich podiel na tvorbe HDP. Podnikateľské služby - špecializované služby podporujúce výrobné procesy v iných sektoroch, výmena informácií a vedomostí (reklamné, počítačové, právne, poradenské, daňové atď).