Obchodný priemysel - sľubný motor rozvoja. Čo ukázal tretí svetový kongres manažérskeho poradenstva. - Rury, F.
Informácia o kongrese konanom z iniciatívy Európskej asociácie manažérskych poradcov - Fédération Européene des Assotiations de Conseils en Organisation - FEACO (Slovensko je jej členom od tohto zasadania) a zameranom na rozvoj poradenských služieb koncom tisícročia v tzv. obchodnom priemysle - telekomunikácie, environmentálny priemysel, hromadná doprava, logistické systémy, bankovníctvo a i. (trade industry).