Prostředky pro zálohování dat. - Šott, J.
Cena informácií sa stále zvyšuje. Pri produktívnom využívaní počítača začína vytváranie záložných kópií všetkých informácií. Návrh zálohovacieho systému. Typickým rysom všetkých zariadení, určených pre zálohovanie dát, je oddelenie média (nosiča informácie) od počítača. To umožňuje prenášanie informácií medzi počítačmi. Možnosť nahrané informácie uložiť oddelene od počítača. Zariadenia s náhodným prístupom.