Systém ABO v NBS. - Ondriš, J.
Systém ABO je rozsiahly programový systém pre platobný a zúčtovací systém s centralizovaným spôsobom zberu, prenosu a spracovania informácií. Postup prác. Umiestnenie Výpočtového centra NBS. Štruktúra centra a personálne zabezpečenie. Školenie a odborná príprava pracovníkov. Technológia spracovania informácií v systéme ABO. Počítačové systémy. Zber a distribúcia údajov.