Zajímavé antivirové programy. - Weyda, F.
Antivírový program VIRUSWACHTER vhodný pre tých, ktorí ovládajú nemecký jazyk. Program INTEGRITY MASTER. Tematická disketa "víry a antivírové programy č.1". Popis diskety.