Odkud začít s DTP. Zcela nesystematický úvod do DTP s krátkou odbočkou. - Maniš, M.
Použitie DTP je možné pri vytváraní veľmi zložito štruktúrovaných textov s množstvom obrázkov, tabuliek a i., pokiaľ ide o prácu s výstupom na osvitovú jednotku, zvlášť pri nutnosti vytvárať farebné výťažky. Na našom trhu dostupné DTP programy - Venture, PageMaker a Quark-XPress.