content analysis of contribution to the Management International Review journal. - Chandy, P.R
Historická analýza príspevkov z výskumu vedeckých pracovníkov a z univerzít za obdobie 1976-1990 do časopisu MIR. Univerzity USA, ktoré boli hlavnými prispievateľmi. Zhodnotenie vedeckej tvorby prezentovanej v celkovom objeme publikovaných výsledkov predstavuje objektívnu mieru produktivity výskumu. Použitá metodika a rozbor.