Očakáva sa len mierny rast Správa OSN o stave svetovej ekonomiky
Údaje o raste svetovej produkcie podľa štúdie OSN. Predpoklad oživenia ekonomiky v Afrike a Latinskej Amerike. Očakávaný hospodársky pokles v Nemecku. Ekonomický rast v USA, Kanade, V. Británii a Japonsku. Tempo rastu v Ázii, najmä v Číne. Očakávaný hospodársky rast v Poľsku a Maďarsku.