Psychologické testy jako metoda výběru manažerů. 2 - Stýblo, Jiří
Výberový rozhovor s uchádzačom o zamestnanie. Vedenie rozhovoru, jeho časti a záver, uzatvorenie pracovného pomeru pracovnou zmluvou. Spôsob odmietnutia uchádzača.