Banka Bohemia usiluje o atraktivnost svých akcií Nové úvěrové zdroje prostřednictvím bonifikace úroků a soutěží - Lér, O.
Činnosť a zameranie Banky Bohemia, a.s. od jej vzniku v r.1991. Informácie o činnosti vyplývajúce z výročnej správy banky za rok 1992.