Spotřebitelská poptávka signalizuje oživení Zpráva České národní banky o měnovém vývoji v roce 1992
Základné hospodárske výsledky za bývalú ČSFR v r.1992. Výkonnosť čs. ekonomiky, základné národohospodárske ukazovatele vývoja hospodárstva ČSFR podľa Správy Českej národnej banky o menovom vývoji v r.1992.