Burza a technická analýza vývoja kurzov a cien - Hudák, O.
Opis a štúdium technických analytických metód. Základné charakteristiky vývoja kurzu. Dve metódy hľadania nákupných a predajných signálov a jedna metóda výberu akcií firiem umožňujúca tvorbu portfólia so zníženým rizikom. Vývoj kurzu akcií a cien komodít sledovaných v hre Burza bez rizika.