Peněžní trh v roce 1992 Značné rozdíly v chování malých a velkých bank
Vývoj na peňažnom trhu v r.1992. Medzibankový peňažný trh. Reakcia SBČS na vývoj peňažnej zásoby v podmienkach v r.1992. Menová politika, úroková, devízová a kurzová politika podľa správy Českej národnej banky o menovom vývoji v r.1992.