Profesionálnosť maklérov - významný činiteľ ochrany investora
Súčinnosť všetkých účastníkov kapitálového trhu. Záujmy investora a profesionálnosť maklérov. Odborná príprava zamestnancov obchodníkov s cennými papiermi. Zahraničné príklady prípravy odborníkov kapitálového trhu.