Správa o Slovensku. 4 - Fidrmuc, J.
Nezamestnanosť na Slovensku podľa regiónov v r.1991 a 1992. Vývoj regionálnych trhov práce. Ciele hospodársko-politických opatrení v rámci hospodárskej reformy. Fiškálna politika, nový daňový systém. Štátny rozpočet SR v r.1993.