Čínske hospodárstvo na ceste - Baláž, Peter
Hospodárstvo Číny, rast hrubého domáceho produktu. Obchodná politika, exportná expanzia a jej podiel na svetovom obchode. Veľký podiel low-tech produkcie v exporte. Podiel zahraničného kapitálu v čínskej ekonomike. Vývoj zahraničného obchodu Číny a zahraničný obchod bývalej ČSFR s Čínou. Otvorenie sa čínskej ekonomiky svetu, dohody so SRN. Vyhliadky v oblasti zahraničnoobchodných vzťahov Slovenska s Čínou.