Kapitalizmus pre Slovensko Ekonomický program Konzervatívnej demokratickej strany
Zásady ekonomického programu Konzervatívnej demokratickej strany. Príčiny terajšieho nepriaznivého stavu v hospodárstve SR. Návrhy na riešenie problémov v oblasti rozpočtovej politiky, menovej politiky, privatizácie, reštrukturalizácie hospodárstva a bežnej hospodárskej politiky.