Transformácia: aká je a čo potrebuje Neponechávať zásadné veci náhode - Bartl, Jaroslav
Názory na priebeh transformácie ekonomiky v stredoeurópskom a východoeurópskom regióne. Úlohy a povinnosti vlád. Sociálne aspekty transformácie. Transformácia a liberalizácia. Transformácia a konverzia. Obchod reformných krajín.