Vidiecky cestovný ruch - Dušeková, Z.
Trendy cestovného ruchu na Slovensku. Dopyt po mestskej turistike, kúpeľnom a horskom cestovnom ruchu. Zvýšenie záujmu o novú formu cestovného ruchu - vidiecku turistiku, resp. agroturistiku. Možnosti rozvoja týchto foriem turistiky, prírodný potenciál Slovenska, ubytovacie a stravovacie služby. Podnikanie v oblasti agroturistiky. Fungovanie agroturistiky v Maďarsku, Rakúsku, Nemecku, Škandinávii.