Prodejní zástupce Reprezentant firmy na veřejnosti
Osobnosť predajného zástupcu, spôsob komunikácie, nadväzovanie kontaktu so zákazníkom. Predpoklady úspešného predaja, ovládanie techniky a taktiky obchodných rokovaní obchodných zástupcov. Výcvik predajných zástupcov v zahraničí. Používanie firemných vizitiek.