Úloha marketingu při zabezpečování jakosti Důležitost jednoty výrobní a obchodní podnikatelské aktivity - Valenta, B.
Poňatie marketingu ako vedeckého odboru a dominujúceho smeru v podnikovej stratégii riadenia a výsledného efektu ekonomiky podniku. Zameranie marketingu na niektoré špecifické netradičné úlohy. Posun v poňatí marketingu do oblasti riadenia akosti.