Vývozní a dovozní operace Soubor vykládacích pravidel INCOTERMS - Machková, Hana
Vykladacie pravidlá v medzinárodnom obchode vydané Medzinárodnou obchodnou komorou v Príži - INCOTERMS. Doložky, ktoré obsahuje verzia z r.1990. Šesť doložiek, ktoré sú určené pre námornú a riečnu prepravu.