Premárnená šanca? - Vochyan, R.
Historické súvislosti vzniku kapitálového trhu SR. Súčasný stav kapitálového trhu SR. Väzby činnosti niektorých subjektov kapitálového trhu. Problematika fungovania Bratislavskej opčnej burzy. Možné východiská na riešenie problémov rozvoja kapitálového trhu SR.